Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Mient Kobes en Hans Verheij winnaars Clubavond 2024

Gisteravond kwam er een einde aan de competitie op dinsdagavond, na 24 ronden, waarvan helaas een aantal geen doorgang hebben gevonden door slecht weer of te weinig deelname. Van de 24 ronden tellen je beste 16 ronden mee voor het eindklassement. En uiteindelijk hebben maar 12 spelers minimaal 16 ronden gespeeld en dat is te weinig en jammer. Volgend jaar beter.
De allerbesten dit jaar waren bij de stableford Hans Verheij en bij de strokeplay Mient Kobes. Proficiat mannen!

Hans Verheij, winnaar Stableford 2024
Mient Kobes, winnaar Strokeplay 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De winnaar van ronde 24 werd onze oud-voorzitter Ele Snieder uit Donkerbroek  met een rondje 51, gevolgd door Mient Kobes met 53 slagen en Jeroen de Groot met 54 slagen. Bij de stableford  werden Henry Hollander, Elize van der Meer en 2de Hans van der Sluijs winnaars met 41 punten; Jan Ruiter verzamelde 40 punten.
Alle winnaars werden verblijd met het heerlijke suikerbrood van Bakkerij Van Eck uit Damwâld.
Mient en Djamarah werden ook nog even in het zonnetje gezet voor hun prestaties op  NRT 7 van zondag j.l. op Papendal.

Djamarah Logtenberg

Met 2 gratis drankjes en een heerlijk bittergarnituur was het aangenaam toeven op het terras onder de grote parasols. Barman Viggo werkte zich uit de naad maar bleef rustig en vriendelijk de dorstige en hongerige pitch en putters van drankjes en hapjes voorzien.
Bestuursleden Arti van Mastrigt en voorzitter Herman Gaarman namen na wat rekenwerk, het woord om bekend te maken wie de winnaars waren geworden van de verschillende klassementen.
Bij de stableford  ging Grouster Hans Verheij als opvolger van Tim Kok naar huis met de wisselbeker  (zijn vrouw Maaike zal  blij zijn met al die bekers), Harry Jansen (net geland vanuit Dubai) werd verrassend 2de en de 3de prijs was voor Mient Kobes. Arti van Mastrigt werd op 1 punt 4de.
Mient kon de wisselbeker Strokeplay ook dit jaar weer mee naar huis nemen (misschien wordt het eens tijd voor echte prijzenkast in huize Kobes) met een totaal van 825 slagen; Mient sprak de hoop uit, volgend seizoen op meer concurrentie te kunnen rekenen, het wordt inderdaad tijd dat de suprematie van Mient doorbroken wordt, dus mensen trainen van de winter!
Hans Verheij speelde een knap en stabiel seizoen en werd verdiend 2de met 941 slagen en Tim Kok (op vakantie) werd 3de met 946 slagen. Onze nestor Bouwe de Bruin werd 4de ( toch knap voor een oude struik van 80 jaar) met 957 slagen.
Ponghâlder Elize v.d. Meer had nog een speciale prijs klaar liggen. Een zwaar beschadigde linkshandige putter was de prijs voor degene met de meeste shanks deze avond en dat was  Djamarah Logtenberg, die duidelijk in haar sas was met deze prijs, zo te zien.

 

Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie knappe prestaties.

Harry Jansen, Hans Verheij en Mient Kobes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het bleef nog lang onrustig op deze gezellige slotavond van de Clubavond, alle spelers bedankt voor jullie inzet en sportiviteit en  Jan en Viggo bedankt voor de prima verzorging deze avond.